Başak Traktör Konya Tarım Fuarında « GAZİANTEP RADYO ZEUGMA

29 Nisan 2024 - 06:54

Başak Traktör Konya Tarım Fuarında

Başak Traktör Konya Tarım Fuarında
Son Güncelleme :

16 Mart 2022 - 10:57

13 views

Türkiye’nin yerli ve milli markası Başak Traktör, ülkemizde tarım sektörünün buluşma noktası olan Konya Tarım Farında 47 HP’den 116 HP’ye kadar ürün gamını çiftçilerle buluşturdu.

Fuarı ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Başak Traktör standında, yerli tasarım ve yerli üretim Başak Red Power 5120 model traktörü inceledi.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi’ye tanıtım yapan Başak Traktör Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Bayramoğlu, fuarın yakut taşı konumundaki 116 HP motor gücü, 32 ileri-32 geri Powershift Şanzıman vites ve Euro 4 motor tipi özelliklerine sahip 5120 modelin özelliklerini anlattı.

Bayramoğlu, Bakan Kirişçi’ye, 2017 yılında Euro 4 emisyon çalışmaları kapsamında yüzde 100 yerli sermaye ile Başak Ar-Ge mühendisleri tarafından 5000 serisinin ilk modeli olarak tasarlanan yerli tasarım ve yerli üretim Başak Red Power 5120 modeli hakkında sunum yaptı.

Yüzde 100 yerli sermayeyle, çiftçilerin ihtiyaçlarını teknoloji ve güç ile birleştirerek çiftçilerin kullanımına uygun üretim yaptıklarına dikkat çeken Bayramoğlu, tarıma değer katmak amacıyla traktör modellerini Başak Agri marka ekipmanlarla zenginleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

“Yurtiçi ve yurtdışı pazarlara 2020 yılında sunulan 5120 modeli, aynı yıl Almanya’da düzenlenen dünyanın en prestijli tasarım yarışması If Design’da Türkiye’yi gururla temsil ederek alanında en iyi tasarım ödülüne sahip oldu” diyen Bayramoğlu, şunları kaydetti:

“Göz alıcı özellikleri ile çiftçilerin hem tasarım hem de yüksek performans bakımından yoğun ilgisini çeken Başak Red Power 5120, fuarlarda çiftçilerle buluşturuluyor. Konya Tarım Fuarında da yeni regülasyonlu traktörlerimizi sektörün ve çiftçilerin beğenisine sunmanın mutluluğunu yaşadık.” (Bülten)

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN