GAP GROSS’TA FİYATLAR HER ZAMAN UYGUN « GAZİANTEP RADYO ZEUGMA

30 Nisan 2024 - 09:51

GAP GROSS’TA FİYATLAR HER ZAMAN UYGUN

GAP GROSS’TA FİYATLAR HER ZAMAN UYGUN
Son Güncelleme :

14 Nisan 2022 - 21:35

139 views
Sektörde 6 yıllık bir geçmişi bulunan GAP Gross, Gaziantep’in yanında Adana’da da tüketicilerin büyük ilgisini görüyor. Adana’da iki şubesi ile hizmet veren GAP Gross, bu yıl sonuna kadar Adana’da iki şube daha açmayı hedefliyor.
GAP Gross Yönetim kurulu Başkanı Vedat Cergibozan, 6 yılda 8 mağazaya ulaştıklarını belirterek, “8 Bin metrekarelik satış alanımızda 180 personelimizle hizmet veriyoruz” dedi. Gazianteplilerin ardından Adanalıların da GAP Gross’u tercih ettiklerini söyleyen Vedat Cergibozan, şöyle devam etti:
“Önce Gaziantep’te sonra da Adana’da önemli bir yere geldik. Son derece başarılı olduk. Kurulduğumuz günden bugüne kadar Gazianteplilerin yanı sıra Adanalıların uğrak noktası haline geldik. Şimdi de Mersin’de şube açmayı hedeflerimiz arasına aldık. Tüketicilerimiz GAP Gross’a güveniyor. Günlük müşteri ziyaretimiz 8 bin ila 10 bin kişi arasında değişiyor.  Piyasadaki bütün fiyat artışlarına rağmen, süper maketler ve bazı marketlere göre GAP GROOS olarak fiyat konusunda yüzde 15 ila yüzde 20 gerisinde satışlarımıza devam ediyoruz. Bunun temelinde alım şartları çok önemli depolama ve stoklarımızı düzgün tutarak bu işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra Gaziantep ve Adana’da büyümeye devam edeceğiz. Mersin ise hedef pazarımız oldu. Mersin’de çalışmalarımız devam ediyor belli bir noktaya geldiğinde Mersin’de büyümeyi hedefliyoruz.
ADANA’DA  ŞUBE SAYIMIZ ARTACAK
 Adana’da şu an 2 şubemiz bulunuyor. Satış alanlarımızdan, birincisi 1.050 metrekare alana sahip, diğeri ise 1.600 metrekare satış alanına sahip. Adana’da GAP Gross olarak geniş bir müşteri kitlesine sahibiz Adanalı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca Adana’da bu yıl içerisinde en az 1 veya 2 şube daha açmayı planlıyoruz. Uygun lokasyonları bulduğumuzda inşallah hayata geçireceğiz.
GIDA KOLİSİ YERİNE ALIŞVERİŞ ÇEKİ
GAP Gross olarak Ramazan’a hazırız. Ramazan aylarının vazgeçilmezi olan Hurma, Halep Kahkesi, Şerbet ve İncir olmak üzere geçen hafta içerisinde mağazalarımızda sergilemeye başladık. Son iki yıldan bu yana Covid- 19 pandemisinden dolayı Ramazan aylarına mutsuz giriyorduk. Bu Ramazan inşallah insanlar rahatça huşu içerisinde oruçlarını tutup, teravihe gidip ibadetlerini yapabilecekler. Bizlerde elimizden geldiği kadar kaliteli ürünlerimiz ile müşterilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.
GAP GROSS’TA FİYATLAR HER ZAMAN UYGUN
Geçtiğimiz yıllarda Ramazan aylarında sadece gıda kolisi yapıyorduk. Müşterilerimizin hizmetine sunmak üzere bu yıl  alışveriş kartlarımızı hazırladık. Müşterilerimiz, kredi kartı kullanım mantığı ile aynı olan  GAP GROOS kart sitemimiz ile 8 şubemizde de istedikleri kadar yükleme yaptırıp ürünlerimizi rahatça kullanabilirler. Bu yıl yeni hayata geçirdiğimiz GAPGROOS Kart’a talepler  şu an çok yoğun. GAP Gross’ta fiyatlar her zaman uygundur. GAP Gross olarak hem gıda kolisi hem alışveriş kartları ile hizmet etmeye devam ediyoruz. Bizim hayırseverlerimize özellikle tavsiyemiz, kart sistemini kullanmaları. Çünkü hayır yaptıkları ihtiyaç sahiplerinin pirinç yağ ve şeker’e ihtiyacı olmayabiliyor. Bizim önerimiz ise  Ramazan alışveriş kartlarını kullanmaları en doğrusu olur çünkü  her alanda kullanabilirler.”
 BAKLİYAT ÜRÜNLERİNİN FİYATI ÇOK UYGUN

Gıda fiyatlarındaki artışlarla ilgili de bilgi veren Vedat Cergibozan, bakliyat ürünlerinin fiyatlarının çok uygun olduğuna dikkat çekti.  Cergibozan, “Son dönemde gıda ürünlerinde özellikle yağ ve şeker çok zamlandı. Ama bakliyat grubunda ciddi bir zam yoktur. Pirinç ve pastörize grubunun fiyatları çok uygun. Aslında bu endişe veriyor. Pastörize grubunun ucuz olması demek, üretici zarar ediyor ve  çiftçi kendi ineklerini kesiyor anlamına geliyor. Şu anda ise piyasada pirinç ve süt ürünlerinin tamamı çok ucuz olarak satılıyor” şeklinde açıklamada bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.