Mide küçültme ameliyatıyla zayıflayan Linet’ten sahne öncesi poz « GAZİANTEP RADYO ZEUGMA

28 Nisan 2024 - 09:39

Mide küçültme ameliyatıyla zayıflayan Linet’ten sahne öncesi poz

Son Güncelleme :

24 Nisan 2022 - 21:59

45 views
Mide küçültme ameliyatıyla zayıflayan Linet’ten sahne öncesi poz

İsrail’de doğup büyüyen şarkıcı Linet, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Kilolarından kurtulup, yıllar sonra hayal ettiği vücuda sahip olan Linet mide ameliyatıyla istediği gibi görünmeye başladı.

Mide ameliyatı olduktan sonra çeşitli estetik müdahaleler de yaptıran Linet formunu korumak için spor ve yogayı ihmal etmiyor. Sosyal medyada hem yoga yaptığı anları hem de sahnedeki tarzını paylaşan Linet’e yorum yağıyor.

Linet daha önce yaptığı açıklamada “40 kilo verince sarkan bazı bölgelerim canımı çok sıkıyordu. Uzun zaman sonra bu durumu değiştirmek istedim. ‘Kalça dolgusu yaptırdı’ dediler ama ben deri fazlalığını aldırdım. Bir de karnımı gerdirdim. Bu işlemden sonra vücut hatlarım daha çok ortaya çıktı. Halimden çok memnunum” demişti.

Son olarak sahne önces, yırtmaçlı tarzıyla paylaşım yapan Linet’e “Şahanesin” yorumları yağdı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.