VATANDAŞ ŞAHİNBEY’İN SOKAKLARINDAN ŞİKAYETÇİ « GAZİANTEP RADYO ZEUGMA

19 Nisan 2024 - 02:44

VATANDAŞ ŞAHİNBEY’İN SOKAKLARINDAN ŞİKAYETÇİ

VATANDAŞ  ŞAHİNBEY’İN  SOKAKLARINDAN ŞİKAYETÇİ
Son Güncelleme :

06 Haziran 2022 - 21:16

16 views
Gaziantep’in  Şahinbey ilçesine bağlı Tışlaki Mahallesi’de bulunan bir çok sokak,  bakımsızlıktan nasibini alıyor.  Semt sakinleri  belediyenin hizmette yetersiz kaldığını belirterek ‘’Aylardır bir kaldırımı yapıp bitirmediler. Her tarafımız toz toprak evlerin içine giremiyoruz. Bu kadar basiretsizlik olmaz. Yapacakları bir kaldırım. Yapmayacaktınız hazır kaldırımları neden söktünüz.  Sök yap. Belediyenin para kazanma ve müteahhitlere para kazandırma şekli. Ancak seçimden seçime  göstermelik geliyorlar. Başka zaman uğradıkları yok ‘’ diye konuştular.

Şahinbey ilçesi’na bağlı Tışlaki Mahallesi Hamet Sokağı sakinleri belediyeye ateş püskürürken, emlak ve çevre temizlik vergilerini almaya gelince faizi ile birlikte alıyorlar. Hizmete gelince maalesef sınıfta kalıyorlar.Yok böyle bir dünya biraz çalışın be kardeşim çalışın. Tozdan topraktan eve giremiyoruz. Evlerin içi toz toprak. Temizlemekten bir hal oluyoruz.’’ Şeklinde tepki gösterdiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.