YRP Nizip Belediye Başkan Adayı Mustafa Doktoroğlu NTO’yu Ziyaret Etti « GAZİANTEP RADYO ZEUGMA

26 Nisan 2024 - 02:20

YRP Nizip Belediye Başkan Adayı Mustafa Doktoroğlu NTO’yu Ziyaret Etti

YRP Nizip Belediye Başkan Adayı Mustafa Doktoroğlu NTO’yu Ziyaret Etti
Son Güncelleme :

24 Şubat 2024 - 17:32

Yeniden Refah Partisi (YRP) Nizip Belediye Başkan Adayı Mustafa Doktoroğlu ve YRP Nizip İlçe Başkanı Mustafa Bilici Nizip Ticaret Odası’nı (NTO) ziyaret etti.

NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan ve aralarında YRP ilçe yöneticilerinin de bulunduğu heyet ile görüş alışverişinde bulunuldu.

Gerçekleşen ziyaretin açılış konuşmasını yapan NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Demokrasinin gereği olan yerel seçim çalışmaları ve hizmet yarışı başlamıştır. YRP Nizip Belediye Başkan Adayı Mustafa Doktoroğlu’a adaylığının hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

YRP Nizip Belediye Başkan Adayı Mustafa Doktoroğlu’nun 1990 yıllardan bugüne kadar NTO’da beraber çalıştıklarını ifade eden NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, “Mustafa Doktoroğlu NTO yönetim kurulu başkan yardımcısı ve meclis başkanı olarak odamıza hizmet etmiştir.” dedi.

NTO’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı YRP Nizip Belediye Başkan Adayı Doktoroğlu’na teşekkür eden NTO Başkanı Mehmet Özyurt, 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlı olmasını, YRP Nizip Belediye Başkan Adayı Doktoroğlu’na da başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

NTO olarak seçilecek olan belediye başkanı ile her konuda işbirliği içerisinde çalışacaklarını vurgulayan NTO Başkanı Özyurt, Nizip’in sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili konuları dile getirdi.

NTO’ya misafir olarak gelmediğini ifade eden YRP Nizip Belediye Başkan Adayı Mustafa Doktoroğlu, “Odanın içerisinden çıkan bir kardeşiniz olarak Nizip’i yönetmek için YRP’den Nizip Belediye Başkan Adayı oldum.”dedi.

İlk hedeflerinin sosyal belediyecilik olduğunu ifade eden YRP Nizip Belediye Başkan Adayı Doktoroğlu, “Seçildiğimiz takdirde ilk önce Nizip’te oluşan gerginliği, kutuplaşmayı ve insanlar arasında oluşan ayrışmayı kaldırarak Nizip’in her ferdine hizmet edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından YRP Nizip Belediye Başkan Adayı Mustafa Doktoroğlu tarafından yapacakları projeler hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.