Hilaria Baldwin: Düşmanları, Alec Baldwin’i yok etmeye çalışıyor « GAZİANTEP RADYO ZEUGMA

1 Mayıs 2024 - 02:19

Hilaria Baldwin: Düşmanları, Alec Baldwin’i yok etmeye çalışıyor

Son Güncelleme :

29 Temmuz 2022 - 9:15

14 views
Hilaria Baldwin: Düşmanları, Alec Baldwin’i yok etmeye çalışıyor

64 yaşındaki aktör Alec Baldwin, 2021 yılının Ekim ayında yapımcısı ve oyuncusu olduğu ‘Rust’ filminin setinde ateşlediği bir silahla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in ölümüne sebep olmuştu. Talihsiz olayın ardından soruşturma başlatılmış ve yaşananlar günlerce dünya gündeminde kalmıştı.

“TETİĞİ BEN ÇEKMEDİM”

Baldwin, soruşturmanın ardından Şubat ayında açılan davanın sanıklarından biri olmuştu. New Mexico’daki sette meydana gelen olay sonrası Baldwin, aralşık ayında ilk defa verdiği röportajda, ABC televizyonunda, Hutchins’i öldüren kurşunu kendisinin sıktığını kabul etmediğini belirtmiş, “Tetiği ben çekmedim. Asla kimseye silah doğrultup tetiği çekmem” demişti.

HUTCHINS’İN EŞİ DAVA AÇTI

Buna rağmen ‘Rust’ filminin senaryo danışmanı kasım ayında Baldwin’e tetiği kasti olarak çektiği iddiasıyla dava açmıştı. Baldwin’e son darbe Halyna Hutchins’in eşinden gelmişti.

Ölen görüntü yönetmeninin eşi de ünlü oyuncuya dava açarak, aktörün ve set güvenliğinden sorumlu olan kişilerin görevlerini yapmadığı ve kazanın bu nedenle yaşandığını iddia etmişti.

Alec Baldwin'in katil olduğu sette film yapımcılarına ceza

‘Önlem alınmadı’Alec Baldwin’in katil olduğu sette film yapımcılarına cezaHaberi Görüntüle

TEPKİ ÇEKEN RÖPORTAJ

Ünlü isim, geçtiğimiz ay ise çocuk istismarıyla suçlanan ve evlatlık aldığı kızı Soon-Yi Previn ile evlenen yönetmen Woody Allen ile röportaj yapmıştı. Sosyal medya kullanıcıları, Baldwin’in bu röportajından hoşlanmamıştı.

Gazeteci Emily Miller, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, “8 ay önce çalışanını vurarak öldüren Alec Baldwin, kızıyla evli olan Woody Allen ile şimdi instagram’da canlı yayında” diye yazmıştı. Diğer Twitter kullanıcıları da, “Alec Baldwin, Woody Allen ile bir röportaj yaptığını duyurdu. Sanırım konular masum insanların öldürülmesini ve çocuk istismarını içerecek” ve “Sanki zaten pamuk ipliğine bağlı değilmiş gibi, bu röportaj Baldwin’in kariyerini tamamen yok etmesinin aptalca bir yolu” gibi yorumlar yapmıştı.

HILARIA’DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Tüm bunların ardından Alec Baldwin ile 2012 yılında dünyaevine giren 38 yaşındaki yoga eğitmeni Hilaria Baldwin, Instagram’da paylaştığı uzun bir yazıda Alec Baldwin’in ‘düşmanlarının eşinin itibarını yok etmeye’ çalıştığını iddia etti.

Hilaria, kendisinin ve Alec’in yatakta sarılırken çekilmiş siyah beyaz bir fotoğrafının yer aldığı gönderideki yazıya, eşinin yanında olmanın ne kadar ‘harika’ olduğunu ifade ederek başladı:

Dünyana girmek hem keyifli, hem de gözlerimi açan bir deneyim oldu. Her gün, sonsuza kadar minnettarım.

'Babamın eşinin kaç çocuk doğuracağı beni ilgilendirmez!'

Kızı açıkladı’Babamın eşinin kaç çocuk doğuracağı beni ilgilendirmez!’Haberi Görüntüle

“BU YENİ BİR TAKTİK DEĞİL”

Sonrasında Alec Baldwin ile hayatının perde arkasına değinen ünlü isim, “İşin karanlık kısmı, birinin halkın gözü önünde inandığı şeyleri söylediği ve başkalarına yardım ettiği için aldığı darbeleri ve yaptığı fedakarlıkları görmektir. Bu görevlerin düşmanları, sesini ve amacını geçersiz kılmak için seni yok etmeye çalışıyor. Bu yeni bir taktik değil, zamanın kendisi kadar eski” diye yazdı.

Eşiyle yedinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Baldwin, daha sonra bu ‘taktiğin’ Alec’e ‘iftira atmak’ için kullanıldığını ve diğerlerinin bunun farkında olduğunu, ancak dışlanma korkusuyla sessiz kalmayı tercih ettiğini iddia etti.

OLUMSUZLUĞUN SESİNİ KIS”

Hilaria, ardından “Alec, defalarca insanların seni durdurduğunu ve sanattaki hayırseverliğin, çocuklarla yaptığın çalışmalar ve çevremiz için savaştığın için sana teşekkür ettiğini gördüm. İnsanlar doğru olduğuna inandığın şeyler için ne kadar mücadele ettiğini görüyor. Ve minnettarız. Bu sesleri dinle, karanlığın ve olumsuzluğun sesini kıs” satırlarını yazdı, ve şöyle devam etti:

Seni karanlık anlarında gören benim… İnsanların hızla yücelttiği ya da dışladığı film yıldızlarından ve tanınmış kişilerden uzakta, insani anlarda gören. İnsanlığın için empatim sonsuz. Ne yazık ki ‘canavarlaştırılmayı’ bizzat yaşamış biri olarak, (düşmanınızın eşinin peşine düşmek, eski bir taktik daha) bunlar bizi şöyle düşündüğümüz anlara götürüyor: Bir beden ve bir zihin, psikolojik işkencenin altında ezilmeden önce daha ne kadar dayanabilir?

ABD dışına çıktıAlec Baldwin ölümlü set kazasından sonra yeniden işe döndüHaberi Görüntüle

“KENDİNİ GÜVENDE HİSSETMEN İÇİN BURADAYIZ”

Yoga eğitmeni, yazısını “Hikâyelerimizin hiçbirinin sonunu bilmiyorum; ama şunu biliyorum ki yaşarken seni gördüğümüzü ve sana minnettar olduğumuzun söylenmesini istiyorum. Ve kamuoyundaki sesinin ayrıcalıklı yerini iyilik için kullanarak büyük bir yük taşıdığını ve bunun zor olduğunu biliyoruz. Birçok insan seni çok seviyor Alec, ve kendini güvende hissetmen için buradayız” sözleriyle bitirdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.