Mutlu Canavar Ailesi 2 « GAZİANTEP RADYO ZEUGMA

18 Nisan 2024 - 11:16

Baba Yaga ve Renfield’ı Canavar Avcısı Mila Starr’ın pençelerinden kurtarmak için, Wishbone Ailesi bir kez daha bir Vampir, bir Frankenstein, bir Mumya ve bir Kurtadam’a dönüşür. Üç evcil yarasa tarafından yardım ve yataklık edilen Monster Ailesi, arkadaşlarını kurtarmak, yeni korkunç dostlar edinmek ve sonunda “kimse mükemmel değil”i keşfedip, kusurları olanların bile mutluluğu bulabileceğinin farkına varmak için dünyayı dolaşıyor.

09 Mart 2022 - 16:01

37 views

Mutlu Canavar Ailesi 2

Baba Yaga ve Renfield’ı Canavar Avcısı Mila Starr’ın pençelerinden kurtarmak için, Wishbone Ailesi bir kez daha bir Vampir, bir Frankenstein, bir Mumya ve bir Kurtadam’a dönüşür. Üç evcil yarasa tarafından yardım ve yataklık edilen Monster Ailesi, arkadaşlarını kurtarmak, yeni korkunç dostlar edinmek ve sonunda “kimse mükemmel değil”i keşfedip, kusurları olanların bile mutluluğu bulabileceğinin farkına varmak […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.